Cuidich 'n Righ

Doe Maar groot succes!


Op donderdag 04 november was het dan weer zover ons optreden bij en met Showband Doe Maar. Bij aankomst kregen wij al van de leiding te horen dat sommige bewoners heel nerveus waren van onze komst en optreden.
Na wat inspelen was het zover en onder leiding van 2 tambour-maîtres van Doe Maar betraden wij de zaal onder applaus en hilariteit van de bezoekers en Doe Maar zelf.

Sommige van ons werden meteen herkend van eerdere optredens en het blijkt ook dat enkele Seaforthers er zelfs grote fans hebben. Onze beide bands speelden om en om, als wij speelden kregen wij ondersteuning van Doe Maar en andersom zongen en speelden wij mee met de nummers van Doe Maar "onder de strakke leiding" van hun inspirerende dirigent Johan Kwakman.

Om ongeveer 20.00 uur werd het optreden afgesloten met een rondgangdoor de zaal onder leiding van de 2 tambour-maîtres van Doe Maar. Ons korps werd steeds groter door de leden van Doe Maar die met ons mee wilde lopen en mee wilde spelen. Na een aantal keren de zaal rond "gemarcheerd" te hebben, werd er nog wat staand gespeeld en kregen de leden van Doe Maar de gelegenheid om op onze trommels te spelen waarbij vooral de Bass-drum in trek was, of lag dit aan zijn bespeler Peter Massop? Maar ook de auteur van dit stuk kreeg aandacht van een talentvolle drummer van Doe Maar, zie foto.

Na afloop, onder het genot van een lekker bakkie leut nog wat gepraat met de leiding, bewoners en fans.
Wij kunnen weer terug kijken op een zeer geslaagde avond.

foto